4x4 & MPV Driver - 40% subscription discount

The Toyota Landcruiser Owners Club
Landcruiser Club - Dedicated to Toyota Landcruiser, Amazon, Colorado and Prado Owners
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Watched TopicsWatched Topics   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your personal messagesLog in to check your personal messages   Log inLog in 
TLOCUK HomeTLOCUK Home   TLOCUK ForumsTLOCUK Forums  TLOCUK FaceBook GroupTLOCUK FaceBook Group
Click here to link to the South African LandCruiser Owners Club websiteLCCSA  Click here to link to the Australian LandCruiser Owners OnLine website - possibly the longest established Land Cruiser club on the net!LCOOL  Click here to link to the IH8MUD website - run by extremely enthusiastic Land Cruiser owners, with a fantastic source of DIY information and useful forum!IH8MUD  Yellow Diamond ClubsYellow Diamond Clubs

120 1KD stalls after starting

Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    The Toyota Landcruiser Owners Club Forum Index -> 120 Series / Prado Technical Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
markdetriomphe
Newbie


Joined: 27 Apr 2024
Posts: 1
Location: Dorset

PostPosted: Sat Apr 27, 2024 10:06    Post subject: Re: 120 1KD stalls after starting Reply with quote

robxenotech wrote:
Hi guys,

First post here. My 2005 1KD has started to stall quickly after starting. Mostly after a longer trip of day 45mins. Itíll start and fire right up, run for a couple seconds and then die. I then have to restart but it turns over for 5 seconds before starting. After that it runs perfectly.

Only thing I can think of changing was the fuel filter a few months ago, changed it for a cheapo one from roughtrax, maybe a Toyota one would sort it. Any ideas apart from SCV?


Hello All,

Please excuse me jumping on an old thread for my first post.

We have recently purchased a 2006 J120 Prado which has just started exhibiting exactly the same behaviour reported by the OP.  

I will have to start working my way all the suggestions but I wonder if there was ever a resolution to the original problem?  

@robxenotech - did you get your car starting normally in the end?

Many thanks in advance for any more thoughts and thanks for a great Forum.

Mark
Back to top
View user's profile Send personal message
Google
Sponsor





PostPosted: Sat Apr 27, 2024 10:06    Post subject: Google Ads keep this community free to join!


Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Toyota Landcruiser Owners Club Forum Index -> 120 Series / Prado Technical Forum All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


All contents © Hobson's Choice IT Solutions Ltd 1997 on
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group